Kylian Mbappe

Sommeren 2017 hentet Paris Saint-Germain verdens største talent Kylian Mbappé fra Monaco etter han som «liten gutt» sørget for seriegull til det lille fyrstedømmet.

Det var 1,5 milliarder kroner vel brukt, siden da har han spilt 87 kamper og scoret imponerende 60 mål for Paris Saint-Germain og økt sin verdi til minst 2 milliarder.

Les: Sky sports: Chelsea vil ikke la Sarri dra helt uten videre

Express skriver at 20 åringen har levert inn en overgangssøknad for å få gjennom et klubbskifte før neste sesong sparkes i gang, bakgrunnen som vi alle allerede har tippet, det ligger å lure et giganttilbud fra Real Madrid. – Manager Zinedine Zidane har ved flere anledninger kommentert hvor god Kylian Mbappé er. Blant annet under fotball VM i fjor sommer da Frankrike hentet hjem gullet hyllet han spillet til det franske laget og trakk spesielt frem Paul Pogba og Kylian Mbappé med ordene «Det er ikke mulig å bli bedre enn dette»

Les: «Bare to steder i verden der man kan leve lykkelig: Hjemme og i Paris»

Mbappé hintet nylig at han vil videre. Han sa følgende til BEIN Sports etter at han hadde fått prisen for årets spiller i den franske serien:

«Denne prisen er et viktig øyeblikk for meg, et vendepunkt i min karriere… Et øyeblikk der jeg får mer ansvar, kanskje i PSG, kanskje et annet sted».

Paris Saint-Germain vet hva de har og vil ikke selge billig, ryktene sier Real Madrid er villige til å betale 2 milliarder, mens kravet skal være på 2,5 milliarder.

Les: Hvordan gå ned i vekt, støttet opp med forskning