Synes det er litt rart å hvile en stjerne som snart skal dra, men det var vel vittigere å reise på filmfestival og få seg noe enn å dra på jobb.

Kylian Mbappé og Ousmane Dembélé dro til filmfestivalen i Cannes og gikk klipp av Paris Saint-Germains siste Ligue 1 kamp for sesongen.

Les: Alexander Sørloth er best

Den franske giganten gjorde fortsatt jobben da de beseiret Metz 2-0 på bortebane. Dette til tross for å benytte anledningen til å hvile stjerner som Gianluigi Donnaruma, Marquinhos, Fabián Ruiz, Vintinha…

… Kylian Mbappé og Ousmane Dembélé.

Faktisk var ikke sistnevnte duo der engang for å se søndagens siste seriekamp. RMC Sport opplyser at Mbappé og Dembélé har tilbrakt helgen på filmfestivalen i Cannes. – Og de ser ut til å ha storkost seg!.

Til tross for at alle eksperter sier det motsatte, jeg er sikkert på at Paris Saint-Germain uten Kylian Mbappe vil blomstre opp under manager Luis Enrique og ta Champions League pokalen, mens Real Madrid, hvis det er der den franske superstjernen ender vil gå på en smell enda større enn da de hentet Eden Hazard.

Turen til Cannes skal ha vært en permisjon, men det sier en god del når man velger å ikke støtte sine lagkamerater i sesonavslutningen. Snart må de reise tilbake til Paris. Lørdag møter PSG Lyon i finalen i den franske cupen, og hovedstaden er da på jakt etter sin første doble siden 2020/21-sesongen.

Les: Ethan Mbappé bekrefter det ikke blir Real Madrid