(c) Bilde: Aalesund fotball: Kristoffer Ødemarksbakken

Etter pressemeldingen fra Aalesund å dømme er det en meget god dag i Romsdal i dag. Kristoffer Ødemarksbakken som sist sesong spilte for Lillestrøm har skrevet under på en treårskontrakt med Aalesund.

LAN forteller videre at Kristoffer er en type som vil passe godt inn i AaFKs måte å spille på. AaFKs hovedtrener trekker videre fram nysigneringens erfaring fra Eliteserien, og beskriver ham som en seriøs gutt med et stort potensial.

  • Vi gleder oss veldig til å jobbe med Kristoffer, sier en fornøyd Lars Arne.

Kristoffer startet karrieren som pur ung fotballspiller i Bjerke, og har som A-lagsspiller vært i Nannestad, Ull/Kisa og Lillestrøm. Han har vært Lillestrøms eiendom siden 2018, men fjoråret tilbrakte han på utlån i Ull/Kisa. I OBOS-ligaen forrige sesong noterte han seg for fem scoringer på 17 kamper.

I flere av matchene for Ull/Kisa figurerte han i en kantrolle i 4-3-3. Aalesund-trener Lars Arne Nilsen foretrekker som kjent denne formasjonen, som AaFKs nyeste signering er godt vant med.

  • Jeg har snakket med Lars Arne og Bjørn Erik, og jeg tror at 4-3-3 og direkte fotball, hvor vi skal spille oss til mange målsjanser, er noe som vil passe meg ekstremt bra, sier Kristoffer.

Han forteller at flere klubber har vært interessert i hans tjenester, men at valget til slutt falt på AaFK. Nå er alt av papirarbeid og medisinsk test gjennomført, og dermed er han klar for å trene med sine nye lagkamerater.

  • Jeg kan ikke vente med å komme i gang. Nå er det bare å kjøre på, sier han offensivt.

Les på F7: Sammenlign lån og spar penger