Som skapt for engelsk fotball. (celtic, twitter)

Det siste året har det vært mye surring rundt Ajer, så mye at Celtic-manageren begynte å bli rimelig lei. Ajer ble, har fokusert på å spille ball, og ble matchvinner i forrige sesongs (ja, du leste riktig) skotske cupfinale mot Hearts.

Finalen skulle vært spilt i mai, men et brysomt virus sørget for utsettelse til 20. desember. Vi hadde to norske på banen, der Ajer var med helt inn, mens Mohamed Elyounoussi ble byttet ut ni minutter før full tid.

Les: Her feirer de norske jentene EM-gullet

Etter intens kjemping fra begge sider endte kampen 3-3 og gikk til straffesparkkonkurranse. Conor Hazard reddet to og Ajer fikk æren av å avgjøre. Men ikke helt uten begrensinger.

– Jeg kjente krampen komme da jeg gikk fram for å ta straffen, så jeg måtte skyte midt i mål. Følelsen er veldig god. Vi har hatt noen tøffe uker, men i dag kjempet vi oss gjennom veldig mye og viste samholdet i gruppa. Vi er en vennegjeng som jobber veldig hardt, sier Ajer til BBC etter kampen.

Les på F7: SAS låner 1,5 milliarder av GIEK

Seieren betyr at Ajer kan føye til en Trebble på CV´en. Det er bare å nyte, for i Scottish Premiership denne sesongen forteller 16 poeng bak Gerrard og gjengen at dette ikke skjer for femte gang på rad.

Les: Solskjær rundlurte en av verdens beste managere