Gabriel Veron

Vi skjønner plutselig Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær sin villighet til å la Jesse Lingard gå på utlån denne våren. – Høyre ving plassen har vært et problem i lang tid, men det virker nå å være stabilt bedre en stund, noe som har ført til minsket interesse for Barcelona om Ousmane Dembele.

Spanske Sport melder at Manchester United er nær å sikre det det brasilianske stortalentet Gabriel Veron fra Palmeiras, han vil helt klart styrke angrepsmulighetene for Ole Gunnar Solskjær og gjøre laget mindre avhengig av «reserve» høyreving Jesse Lingard og omplassering av spillere som egentlig passer bedre i andre posisjoner.

Les: Roma-spissen Edin Dzeko må trene alene fordi en lagleder ikke kan telle til fem

18 åringen har vekket interessen fra en rekke klubber, inkludert Manchester City, Barcelona og Juventus, det som har skremt den alle er en meget høy utkjøpsklausul på 53 millioner pund. São Paulo klubben Palmeiras kjemper i økonomisk motbakke og har gitt Manchester United en mulighet for å kjøpe Gabriel Veron for 18 millioner pund.

Les: Solskjær kan være takknemlig for at United aldri klarte å bruke milliarden på Jadon Sancho

Sist sesong gikk bare 31 % av alle angrep langs høyresiden, minst av alle lag i Premier League. – Denne sesongen ser det bedre ut, med en % som nærmer seg 40.