No Frenkie. (foto: united, twitter)

Utgangsdøra ble åpnet for både Phil Jones og Axel Tuanzebe, Man United styrer inn mot en salgsinntekt når det gjelder to andre spillere. Selv om akseptable bud kommer, skal Erik Ten Hag har insistert på at de to må sendes ut av klubben.

Ten Hag markerte seg direkte fra start forrige sommer. Her var det ikke noe kjære mor og klapp på skulderen. Alle skulle levere på hver eneste trening, samtlige VIP-kort ble inndratt av nederlenderen. Etter en sesong som United-manager har Ten Hag skaffet seg en fullstendig oversikt over hvem han skal ha med videre, spillertyper han mangler og hvem som må bort for å gi plass i troppen til forsterkningene.

LES: Lillebror Bellingham har også signert

Ifølge Manchester Evening News står to spillere på must leave-lista til Ten Hag. Eric Bailly og Alex Telles har begge vært på utleie denne sesongen, men for United-manageren har de to ingen fremtid på Old Trafford.

Telles fikk seg en opptur hos Sevilla med Europaligatittelen. Eric Baillys uforståelige kung-fu spark i en cupkamp for Marseille og syv kampers karantene, har ikke akkurat skapt den helt store entusiasmen hos Ligue 1-klubben. En klausul ville gjøre leieavtalen til permanent overgang når Bailly nådde et visst antall kamper, bare 23 kamper på banen sørget for at denne klausulen ikke ble aktivert.

LES OGSÅ: Villarreal-spiss er en legesjekk unna Chelsea

Begge spillerne har kontraktsutløp neste sommer, ifølge Manchester Evening News er det ingen ønsker hos Man United å ytnytte opsjon på ytterligere sesong. Erik ten Hag har sagt sitt.