Snart tilbake, men må klare seg uten kompis Dybala.

Den italienske landslagsspilleren tok et solid tak i EM-spotlighten og rettet den mot seg selv forrige sommer. Flere klubber ble linket til 24-åringen, men Juventus satt trygt på en leieavtale. Chiesa var sendt fra fra Fiorentina til Juventus på utleie i 2020 med kjøpsopsjon. Selv om det denne sesongen stort sett har dreid seg om skader for Chiesa fra november, er Allegri og gjengen ikke i tvil om hva de sitter på i høyrevingen.

Ifølge Tuttamercatoweb har det likevel vært et stort men som har satt den planlagte faste overgangen i spill. Federico Chiesa har stilt som krav at forutsetningen for en permanent overgang er at Juve kvalifiserer seg til Champions League for neste sesong.

Les: The Athletic har smuglest kandidatlista og funnet navnet til Kjetil Knutsen

Denne helgen med 2-1 seier mot Venezia kom de nødvendige poengene som gjør at Juve-supporterne kan senke skuldrene: Det blir CL på Den Gamle Dame. Dermed bør Chiesa også være fornøyd, selv om han selv bare har spilt to Serie A-kamper på de siste seks månedene og forventes først tilbake til neste sesong.

Chiesa i kjent positur.(foto: juve, twitter)

Ifølge Tuttomercatoweb har dermed Juventus sikret seg den gyldne signaturen til Chiesa, og har tre år på å betale totalt 40 millioner euro (pluss eventuelle bonuser på 10 millioner euro) til Fiorentina. Vi gleder oss til å se Chiesa i samarbeid med den andre tidligere Fiorentina-spilleren, Dusan Vlahovic.

Dette blir dynamitt!

Les: Nei, ingen grunn til å ringe Rangnick – Solskjær er mannen