Flytte fra Napoli, jeg? (foto: koulibaly, twitter)

Den røde delen av Liverpool er høyt oppe etter overkjøringene av Roy Hodgson og gjengen. Utnytter Chelsea på torsdag Manchester Citys tomrom i forsvaret etter at Vincent Kompany trakk seg tilbake, kan Premier League-trofeet sendes til Liverpool.

For Guardiola har fortsatt et savn etter en Kompany-type i midtforsvaret (vi ser glatt bort fra de to siste kampene med 8-0 i målforskjell). Ifølge Sunday Times har nå City rykket opp foran Liverpool som den mest sannsynlige kjøperen av Kalidou Koulibaly. Når senegaleseren i tillegg har ymtet frempå at det er thumbs up for City som ny arbeidsgiver, kan det virke som 29-åringen sklir unna Liverpool.

Les: Liverpool feier all tvil ut portene på Anfield

Spørsmålet blir om en av verdens beste midtstoppere er villig til å gå til en klubb som trolig står utenfor Champions League neste sesong.

Da kan han like gjerne være igjen i den italienske havnebyen.

Ifølge Goal er prisen på Koulibaly satt ned til rundt 830 millioner kroner. City trenger Koulibaly, Liverpool vil skaffe seg verdens beste midtstopperduo med Napoli-stjernen skulder mot skulder med van Dijk.

Les på Popidol: Beskyttet: Tiger King sagaen raser videre og du kan tjene penger på det

Vi kjenner at vi ikke helt har gitt opp håpet om at Liverpool først henter hjem Premier League-trofeet, og så skaper seg et mulighetsrom på det kommende overgangsrommet.

Les: Tilbyr Philippe Coutinho eller Nelson Semedo i gigantisk byttedeal