(foto: rondon, twitter)

Salomon Rondon ble forrige sesong hentet av Rafael Benitez til Newcastle på utlån fra West Bromwich. Venezuelaneren var en kjempesuksess, dundret inn 11 scoringer og ble den første spissen siden Alan Shearer til å bli kåret til Newcastle’s player of the year. Så forsvant han.

Det hersket totalt kaos i Newcastle etter denne sesongen, og klubben hadde heller ikke midlene til å sikre seg Rondon. Dermed forsvant både Rafael Benitez og spilleren til Dalian Yifang.

Les: Andrew Robertson viser hvorfor han er hel Liverpool-ved

30-åringen angrer ikke valget, men hadde sporenstreks satt kursen mot England og Newcastle hvis sjansen byr seg.

-Hvis du spør meg, vil jeg uten tvil tilbake til Newcastle. Det var fantastisk for meg å spille der. Min prioritet nå er Kina, men får jeg sjansen til å komme tilbake, tar jeg den, sier Rondon ifølge The Mirror.

Når det i tillegg ryktes at Rafael Benitez er en av kandidatene til å lede pengebingen Newcastle, da lukter det også en retur for spilleren som har bevist at han tilhører på St. James´Park.

Rondon har kofferten ferdig pakket.

Les: Klubbpresident tar risikoen – deler ut 13 500 gratis sesongkort