Espen Nystuen (Bildet) overtar treneransvaret i Kongsvinger Toppfotball. Foto: Kil.no

Kongsvinger toppfotball gjør endringer i trenerteamet. Etter en trassig start på sesongen.


Det stygge 2-5-tapet mot Sogndal mandag kveld var dråpen ikke klubben taklet, det fører nå til endringer i klubben. Mika Lehkosuo går av som KILs hovedtrener ut sesongen 2020. Med 12 kamper igjen å spille av årets 1. divisjon ligger laget sist på tabellen, og det begynner for alvor å brenne et blått lys med tanke på å redde plassen i divisjonen.

LES: Gode nyheter for fotballfansen

Fortsetter i en annen rolle

Endringene som gjennomføres fra og med i dag 30. september blir som følger: Mika Lehkosuo går av som KILs hovedtrener ut sesongen 2020. Mika fortsetter i klubben i en rolle med ansvarsområder innen analyse og scouting, skriver klubben i en pressemelding.

– Etter svake sportslige resultater så langt i 2020-sesongen har KIL Toppfotball konkludert med at endringer i trenerteamet er nødvendig.

LES: Bekreftet: Ross Barkley leies ut

Kjent i rollen

Espen Nystuen går midlertidig inn i rollen som KILs hovedtrener, inntil klubben har en fasttrener på plass. Nystuen er kjent i den rollen fra tidligere, for høsten 2018 tok han over etter at Mark Dempsey valgte å takke for seg som Kil-trener.

– Klubben er i en krevende situasjon, og vi har konkludert med at endring som dette vil styrke mulighetene våre for å bedre de sportslige resultatene, forteller styreleder i KIL Toppfotball Baard Nordvang.