(c) Bilde: KIL.no Mika Lehosuo

Årets sesong startet helt ok for Kongsvinger, de vant litt spilte litt uavgjort og tapte også noe, det var akseptabelt for en klubb som trives i OBOS-Ligaen, men så stoppet det opp, alle fem kamper i september tapt og sisteplassen nådd i en tydelig nedadgående spiral. – På mandag tapte de 5 – 2 for Sogndal som ypper med serieleder Tromsø.

Heldigvis for Kongsvinger er det flere lag som gjør det dårlig så det er ikke langt opp til sikker plass. – Det er bare to poeng opp til Jerv på 13.plass.

Les: Denne United-troppen nøyer seg ikke lenger med semifinaler

Klubben har sendt ut en pressemelding om at Mike Lehkosuo ikke lenger er hovedtrener og at daglig leder Espen Nystuen skal lede laget i hvert fall en stund fremover: «Etter svake sportslige resultater så langt i 2020-sesongen har KIL Toppfotball konkludert med at endringer i trenerteamet er nødvendig. Endringene som gjennomføres fra og med i dag 30. september blir som følger: Mika Lehkosuo går av som KILs hovedtrener ut sesongen 2020. Mika fortsetter i klubben i en rolle med ansvarsområder innen analyse og scouting»

Kongsvinger sine sider kan du følge med om de lykkes med prosjekt «Hel Ved»