Hjem Eliteserien Kongen av skuddfinta legger opp

Kongen av skuddfinta legger opp

juni 15, 2017

Bojan Zajic legger opp for å bli assistenttrener i Sandnes Ulf.

Det er ikke mange forsvarere i Norge de siste ti årene som ikke har gått på en av skuddfintene til serberen Bojan Zajic. I de nesten ti årene han har spilt i Norge har han sendt utallige forsvarer på bærtur, og scoret en rekke vakre mål. Nå har han altså lagt opp for å starte trenerkarrieren.

-Dette er en drøm som går i oppfyllelse for meg. Selvsagt har det vært vanskelig for meg å slutte med fotball, spesielt siden jeg føler meg i form, forteller Zajic til Sandnes Ulfs nettsider.

Han har over en periode hatt rolle som trener i klubben, og nå skal han altså gjøre det på heltid.

-Det gir meg glede å kunne trene andre.

-I tillegg er jeg veldig glad i å jobbe med talenter, og ser frem til å bidra mye her.

Serberen ble hentet til Vålerenga fra Partizan i august 2007, først på lån,  men en permanent avtale ble gjort i november samme år. Zajic ble fort en kulthelt for Vålerenga-fansen på grunn av sin gode teknikk, fintfølende skuddfot og ikke minst det som kom til å gjøre han kjent i fotball-Norge, skuddfinta. Gang på gang gikk motstanderne i baret, til Klanens store forlystelse.

Likevel ble det ikke allverden av spilletid på han, mye fordi han ble ansett som en luksusspiller som ikke gjorde den helt store jobben hjemover. Zajic truet med å forlate klubben, men det gikk seg til etterhvert, og han fikk mer spilletid. I løpet av de seks årene han spilte for østkant-klubben fikk han 143 kamper og scoret 26 mål, en rekke av dem svært vakre. I 2008 vant han cupen med Vålerenga, den eneste tittelen han tok i Norge.I 2014 gikk han til Sarpsborg 08, og fikk en slags renessanse, han begynte å score mer enn før og leverte 18 mål på 58 kamper. I 2016 gikk han til Sandnes Ulf.

 

Her er noen av de magiske øyeblikkene Zajic leverte i Vålerenga:

 

Zajic jubler for eget mål sammen med fansen:

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.