En manager som får Kane til å bli?

Manchester United har blitt fortalt at de må sprenge banken og betale så mye som £150 millioner for spilleren som kan hjelpe dem å ta igjen byrival City.

Tidligere Premier League-profil Paul Merson mener at Ten Hag må hente Harry Kane fra Tottenham.

Den engelske landslagsspilleren har hatt en fantastisk karriere i Spurs, selv om han ennå ikke har vunnet noe sølvtøy til tross for 265 mål på 412 kamper for klubben i alle turneringer.

SISTE: Barcelona-stjerne vil til United

United trenger virkelig en toppscorer i stallen sin akkurat nå, med Cristiano Ronaldo som nylig forlot Old Trafford. Spissene Anthony Martial, Jadon Sancho og Antony har rett og slett ikke vært gode nok.

I sin spalte for Daily Star skriver den tidligere Arsenal-midtbanespilleren at han tror United ville gjøre det lurt i betale så mye som £100 millioner for Kane, fordi han ville garantere dem 100 mål i løpet av de neste fire eller fem årene.

«I en tid hvor klubber bruker penger for moro skyld og midtspisser i verdensklasse er en sjeldenhet, er det sprøtt om ikke Manchester United prøver seg på Harry Kane,» skriver Merson.

Må forlate United i januar!

«Du kan lete deg rundt i hele verden, vri hjernen din og samle alle speidere i nettverket ditt, og svaret er rett foran deg. Det er ingen som kommer i nærheten av Kane som er tilgjengelig for øyeblikket.

«Hvis United noen gang vil ta Manchester City, må de gå og hente Kane.

«Han spiller for et lag i Tottenham som kommer til å vinne absolutt ingenting, og før eller siden kommer han sikkert til å ville forlate klubben.