Når real madrid banker på døra, så åpner du. Gammelt jungelord. (foto: fifa)

Zinedine Zidane gikk av med et smell. Timingen vil bli husket: noen dager etter sitt tredje Champions League-trofé på rad og noen få uker før VM-sluttspillet blåses i gang. I England jobbes det på høygir som resultat av franskmannens avgjørelser.

For det kan bli voldsomme rokkeringer i fotball-Europa på grunn av Zidanes avgjørelse. Verdens beste klubb skal hente inn en verdig erstatter, som igjen gir oss en toppklubb uten trener, som igjen må ut å finne en erstatter, osv.

En tidligere Liverpool -og Chelsea-direktør hevder nå at Tottenham er sårbare hvis Real Madrid bestemmer seg for Mauricio Pochettino som deres utvalgte.

Har det som skal til. (foto: tottenham)

Les: Kan Tottenham egentlig si nei?

Selv om styreleder hos Tottenham Daniel Levy har bundet sukess-treneren Pochettino til masten med en fem-års kontrakt, er Christian Purslow usikker på om dette er nok.

Les: Tottenham-treneren drittlei 2. og 3. plasser

-Jeg har fulgt med på kommentarene til Pochettino denne uken og har registrert at han ikke akkurat avslår mulighetene for å flytte til Madrid. Det vil koste Real store penger for å bryte Pochettinos kontrakt med Tottenham, men jeg tror at hvis de tilbyr Spurs 550 millioner kroner og han ønsker å gå… Vel, det har skjedd rarere ting i fotball, sier Purslow ifølge Sky Sports.

Les også: Gir seg etter 107 La Liga-kamper

——————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp