Valget falt på Barca og egen leilighet.. (foto: barcelona, twitter)

Det er noe befriende å skrive om Barcelona de siste to ukene. Fotball-orkanen har endelig bestemt seg for å passere den katalonske byen etter å ha nektet å rikke seg siden 8-2 tapet mot Bayern München. Nå er det detaljene før sesongstart Ronald Koeman kan konsentrere seg om.

Vel, det er aldri snakk om detaljer når tre av profilene hos en klubb som Barcelona småsliter ved sesongstart. Her er hvertfall status:

Les: Nå skjer det igjen: United sender seg selv ut av forhandlingsrommet

Det er ikke noe nytt at Samuel Umtiti må ta seg pauser, men ikke mindre irriterende for Koeman. Den franske landslagsspilleren har hatt et lite tilbakeslag i rehabiliteringen, og har returnert til lett trening og trolig ikke tilbake før på slutten av oktober, melder Football-espana.

Forsterkningen Miralem Pjanic er skadefri og spillesugen som få andre, men er også usikker til kamp på grunn av trening med Covid-19-begrensingene rundt seg da han ankom Barcelona.

Les på Spansk fotball: Barcelona villig til å sette Luis Suarez på tribunen

Ansu Fati dro på seg en skade på trening forrige uke, men skal i følge Diario AS være klar for møtet mot Villareal, 27. september.

Hvis dette er de eneste problemene Koeman strir med denne uken, da er det bare å slippe jubelen løs.

Viva Barcelona!

Les: Liverpool har akseptert bud, men slenger klokelig inn en klausul