Første kyss. (foto: barca, twitter)

Det var ikke akkurat noen stormende jubel i gatene i Barcelona da Antoine Griezmann dro til rivalen i Madrid på Deadline Day. Franskmannen hadde endelig begynt å gjøre nytte for seg, nå skulle han følge Luis Suarez for å skape trøbbel for Barca. Tilbake sto Koeman med tre rene angrepsspillere.

Det skapte heller ingen stormende jubel da Luuk de Jong ble hentet inn som nødløsning. Ronaldo Koeman vil ikke ha det på seg at 31-åringen ble hastehentet uten mål og mening, og bruker språket han håper Barca-supporterne vil forstå.

Les: Neymar drittlei

-Når det kommer til innlegg, er Luuk farligere enn Neymar. Han er en anderledes angrepsspiller, og jeg syntes alle lag bør ha én som ham, begynner Koeman til nederlandske NOS.

Ronald Koeman

-Jeg fortalte klubben det siste året at jeg ønsket å være i stand til å bytte angrepsspillere. Hvis kampene kaller på en som Luuk, så vil han spille, fortsetter Koeman.

Popidol: Keanu Reeves tilbake som Neo i første trailer for The Matrix Resurrections

Som tydeligvis ikke er overbevist om at han har overbevist nok.

-Vi mistet Griezmann på siste dag av overgangsvinduet og hadde kun tre angrepsspillere. Jeg hadde den første kontakten med Luuk 8. august, og selv før det undret jeg meg over hvorfor Barcelona ikke hadde en spiller som ham, avslutter Koeman.

Point taken. Barca-supporterne venter nok til det blir action før de deler Koemans entusiasme for Luuk.

Les: Legenden Guus Hiddink gir seg