Enrique skal være glad han ikke endte opp hos Napoli. (foto: psg, twitter)

Napoli har lurt rundt toppen av Serie A uten å nå helt til topps – før forrige sesong. Første serietittel på over tre tiår har fått klubbpresident Aurelio De Laurentiis til å miste det han hadde igjen av bakkekontakt. Trener Spalletti ledet Napoli til det historiske seriegullet, men orket ikke mer enn to sesonger med klubbpresidenten. Napoli gikk for ulike alternativer, men endte til slutt opp med Rudi Garcia.

Syv poeng bak AC Milan på toppen etter 8 kamper, tap mot Braga og hjemmetap mot Real Madrid i Champions League har sendt Garcia i kategorien får-snart-fyken-trener.

LES: Tredobler lønna for å friste Rooney

Dette hindrer ikke De Laurentiis fra å rakke ned på trenerkandidater som ikke signerte med Napoli da Spalletti takket for seg.

-Jeg ringte til forskjellige (trenere), Jeg spurte Thiago Motta, men han var ikke klar, forklarer klubbpresidenten til La Gazzetta.

Det var én, også Luis Enrique var linket til jobben.

-Jeg ringte også Luis Enrique, men gudskjelov dro han til PSG. Se bare på resultatene hans. Han overbeviste meg ikke en eneste gang i løpet av våre samtaler, kommer det fra Napoli-bossen, som leder klubben, nå milevis unna forrige sesongs suksesshistorie.

LES OGSÅ: Ikke lenge igjen før Haaland får City-angrepet som gjorde ham historisk

Vi tipper Enrique også puster lettet ut for at det ikke ble Napoli og De Laurentiis.