Vlahovic smiler tappert mens Juventus sportslig og administrativt har gått på solide smeller . (foto: juventus, twitter)

Etter at overgangsvinduet smekkes igjen er det tid for historiene fra behind the scenes. Fiorentinas klubbpresident deler villig sin versjon av det som skjedde rundt Dusan Vlahovics exit.

Handelen fortjener merkelappen vinterens største overgang. Toppscorer Vlahovic blir av legenden Buffon beskrevet som en spiller på samme hylle som Haaland og Mbappe. Arsenal, Tottenham, Manchester City og Atletico Madrid skal alle ha vært med i kampen om 21-åringens signatur, det endte opp med en Juve-overgang til rundt 750 millioner kroner (Sky Sports).

Les: Barcelona drar med seg et gedigent problem – som skulle vært løst

Så hva klager Fiorentina-presidenten over?

For det første nektet Vlahovic å signere på forlengelse med Serie A-klubben, for det andre skal 21-åringen ha nektet å velge Arsenal eller Tottenham, selv om London-klubbene skal ha strukket seg lenger enn Juventus.

-Det var tydelig for alle at han allerede hadde gjort en avtale et annet sted. Ha sa nei til ethvert tilbud. Jeg reiste til England flere ganger, og hver gang sa han nei, sier klubbpresident Rocco Commisso ifølge Football-Italia.

Hvertfall én som er fornøyd. (foto: vlahovic, twitter)

Som opplevde forhandlingsmetoden som forkastelig.

-Vlahovic ønsket å bli til kontrakten løp ut (juni 2023) og ruinere Fiorentina. Agentene hans krevde provisjon på 10 % av overgangssummen… Agentene hans var uærlige og løgnaktige. Vi hadde et godt møte i november, og jeg forventet et positivt svar morgenen etter for å få signert kontrakten. I stedet forlangte han plutselig det dobbelte, fyrer Commisso.

Les: Coutinho dunder til med scoring av god gammel «Liverpool-klasse»

Uansett hva som stemmer i denne historien, det er ikke ofte en klubbpresident raser etter å ha stått for overgangsvinduets største salg.