AC Milan kaptein Alessio Romagnoli

Juventus har gjentakende ganger forsøkt seg på AC Milan kaptein Alessio Romagnoli, men det har ikke så langt fristet hverken klubb eller den sentrale forsvarsspilleren.

25 åringen kom fra Roma til AC Milan i 2015 og har så langt spilt 183 kamper og «kapret» kapteinsbindet.

Les: Manchester United kan kjøpe, men må ut med 1,2 milliarder kroner

Alessio Romagnoli, vurderer å forlate sine nåværende arbeidsgivere, årsaken er todelt, AC Milan rives i filler av intern maktkamp og økonomien er elendig. – Kapteinen vurderer sin fremtid av samme årsak som klubbens svenske stjerne Zlatan Ibrahimoic trolig finner nye jaktmarker når sesongen er over.

Fichajes skriver at selv om erfarne Ralf Rangnick er på vei til klubben som ny manager, kommer det ikke til å holde for Alessio Romagnoli, som i tillegg til å være misfornøyd over alt rotet også ønsker å spille i Champions League.

Rangnick som for tiden er Red Bull-direktør blir trolig kunngjort av AC Milan som deres nye sjef i august. Det blir trolig en tøff jobb, mye godt må skje før klubben igjen er Champions League materiale. – Denne sesongen er sjansen for topp fire plassering i Serie A svært liten.

Italieneren vurderer å finne en ny klubb foran neste sesong, og Liverpool som forbereder et bud. – De skal være villige til å by 60 millioner euro, en sum som trolig vil være svært fristende for AC Milan.

Liverpool manager Jurgen Klopp ser på Romagnoli som den ideelle partner for den alltid tilstedeværende Virgil van Dijk.

Les på Popidol: Disney+ kommer til Norge 15.september