Grrrrrr. (foto: liverpool, twitter)

Ancelotti er en luring. Mens Premier League-klubbene ikke ser ut til å finne ut av Liverpool, gjør den italienske reven grepene som frusterer Liverpool nok til å senke tempoet sitt.

Tempoet og intensiteten er noen av de største styrkene til Klopps menn. På onsdag kveld måtte Liverpool-supporterne gå slukøret hjem med vissheten om at Napoli gjennom to kamper vist seg å være hakket vassere.

Les: Ancelotti er egentlig bare glad han slapp levende fra Anfield

– Jeg sliter åpenbart mot Napoli, så jeg beklager det. Det handler mest om hvor gode de er. Napoli spiller vanligvis en annen type fotball. Her forsvarte de seg og kontret. Det er ikke enkelt. Når et lag med kvaliteten til Napoli velger den inngangen, gjør de det vanskelig for oss, sier Klopp etter kampen.

Og presset før RB Salzburg-kampen som nå må vinnes?

– Jeg vil ikke si at vi trenger presset, men vi har alltid det. Jeg har vært her i fire år, så fortell meg når det har vært enkelt? Forrige sesong måtte vi vinne 1-0 hjemme mot Napoli. Jeg kan ikke huske en kamp med mer press enn den. Det var virkelig vanskelig, men vi klarte det. Nå må vi ha noe i Salzburg. Nå er denne kampen over, og problemet nå er at Fabinho er skadet og at vi møter Brighton, avslutter pragmatikeren Klopp.

Les på Popidol: Frode Kippe hylles med egen sang

Vi håper for Liverpools skyld at Brighton ikke har lært for mye av Ancelotti.