Fabinho klarte seg bra i midten, men... (liverpool, twitter)

Loris Karius og Simon Mignolet. Dette var Liverpools hovedmedlemmer i den tidligere sisteskanse-klubben. Nå har Jürgen Klopp en helt annen hovedduo, som han forøvrig ikke skjønner hva driver med.

Når Klopp nærmer seg en mikrofon sitter irritasjonen eller latteren løst – avhengig av graden av fotballintelligens i spørsmålene til journalistene.

Les: Woodward kommer med innrømmelser og løper fra ansvaret

Når han nå før onsdagens Champions League-kamp mot Genk fikk spørsmål om keepersituasjonen, var det latteren som ble utløst.

Adrian, som har vært solid i Alissons fravær, måtte igjen ta plass på benken mot United. Betyr dette at det blir gnisninger i keepergruppa?

– Kanskje han var litt skuffet, men det viste han ikke. Det var klart allerede da han signerte at med mindre Alisson gjør 10-15 tabber på rad, så er det ingen tvil om hvem som er nummer én og to. De har vært bra for hverandre på trening. Lagånden i målvaktenes treningsgruppe er veldig sterk. Det er nærmest fem keepereksperter der, sier Klopp på tirsdagens pressekonferanse.

Les på Popidol: Her er de nye tingene du kan glede deg over i ‘Fortnite’ kapittel 2

Samtidig innrømmer at han ikke helt skjønner hva de sysler med på treningene.

– Jeg liker å se på dem. Jeg har ikke peiling på hva de driver med, men jeg liker å se på dem. På trening ser det utrolig ut, men kamper er noe annet. Jeg ser frem mot å se Alisson forhåpentlig skadefri ut sesongen, avslutter Liverpool-manageren.

Les: ESPN: Neymar med krav Barcelona ikke kunne akseptere

Som er meget komfortabel med sine keepereksperter.