Kommer til å straffe Man United på Old Trafford. (foto: Arsenal)

Det var en grinete Jürgen Klopp som måtte se poeng bli tapt på Old Trafford. Med Arsenal fossende inn til en imponerende seier mot Roberto de Zerbi og Brighton, er londonklubben med kaptein Martin Ødegaard ved roret et knappenålshode foran Liverpool på tabellen. Det står likevel en kamp mot United som kan ødelegge for Arsenal, men Klopp beroliger The Gunners-supporterne.

Erik ten Hag var skuffet over poengdeling på søndag mot erkerivalen, men trakk frem «hvilket fantastisk potensiale det er i denne Manchester United-troppen». Da United vant 4-3 over Liverpool i FA Cupen, var det en strålende fornøyd Ten Hag som sa de nå kan slå alle lag i verden. Klopp velger en annen versjon av Uniteds kapasitet – som passer Arsenal utmerket.

LES: Først scorte Mauro Icardi etter 50 sekunder og så kom skandalen vi elsker

-Arsenal er et godt fotballag, og hvis de (United) spiller som i dag, vil Arsenal vinne kampen. Det er jeg 100 prosent sikker på. Jeg beklager å si det, men det er et faktum. Vi burde vunnet begge kampene, men det gjorde vi ikke, sier Klopp tørt etter United-kampen.

F7: Benzema skjønner endelig hva han har gjort

100 prosent sikkert at Arsenal vinner 11. mai på Old Trafford hvis United leverer det Ten Hag beskriver som «bra». Jürgen Klopp har talt.

Alt du trenger å vite: Arsenal – Aston Villa