Har klubbens egen situasjon å forholde seg til. (foto: liverpool, twitter)

Mens Manchester City jobber steinhardt for å hente en av historiens beste spillere til Premier League og Chelsea lukker øynene for viruskaoset og går helt bananas, så har Premier League-mesterne hentet en greker.

På fredagens presekonferanse før Community Shield kampen mot Arsenal kom selvfølgelig spørsmålet om ikke Liverpool skulle henge seg på den ekstreme muligheten til å hente Lionel Messi.

-Ingen sjanse. Tallene er absolutt imot oss, så vi har ikke engang begynt å tenke på det. Det er helt klart, det er ingen mulighet, sier Klopp.

Les: Goal: Barcelona venter på muligheten til å hente en av Liverpools mest betrodde

Egentlig som forventet, men betyr dette at Liverpool skal sitte helt rolig i overgangsbåten den kommende måneden?

-For å være helt ærlig så vet jeg ikke hva som kommer til å skje. Det er fortsatt lenge igjen til 6. oktober. Vi skal se hva de andre klubbene gjør, men vi er mer eller mindre i vår egen situasjon og vil bruke det som utgangspunkt, som vi alltid har gjort, fortsetter Liverpool-manageren.

Les på F7: Maguire: «Jeg fryktet for mitt liv i Hellas»

Så kommer klubbfilosofien som får Financial Fair Play-gjengen hos UEFA til å nikke anerkjennende:

-Jeg mener filosofien til denne klubben er klar. Vi skal se hvor mye vi kan -og vil bruke. Det er egentlig ikke mer å si om det, avslutter Klopp.

Mens Chelsea-supporterne må gni seg i øynene av stjernespillerne Frank Lamard bringer til klubben, sitter Liverpool-supporterne og kikker på det ene bildet av Kostas Tsimikas. Men de rødkledte supporterne skal ikke glemme at avstanden ned til Chelsea i Premier League var på 33 poeng.

Med samme tropp som forrige sesong – ennå mer samkjørte – skal det mye til for å overgå dette Liverpool-laget.

Les: RAI: Inter Milan har skrevet avtale med Alexander Sørloth