Hjem Champions League Er Klopp en flopp? Nå skal han prøve noe nytt

Er Klopp en flopp? Nå skal han prøve noe nytt

juli 2, 2017

Noen vil hevde at Klopp er flopp, mens andre mener han må få mer tid. I sommer skal han prøve noe nytt.

Jürgen Klopp har styrt Liverpool siden 8 oktober 2015, med enorme forventinger fra supportere, klubbeiere og fra pressen etter hans fantastiske periode i tyske Borussia Dortmund. Fasit er null titler og en fjerdeplass i ligaen som beste prestasjon. Vi lar leserne selv ytre sin mening om Klopp på våre facebook-sider, for Klopp selv skal prøve nye ting i sommer, i jakten på edle metaller.

Klopp har fortalt til Skysports.com at han enda ikke har klart å få til ønsket formasjon og taktikk med laget sitt og skal bruke sommerens treningskamper på å finne frem til riktig konstellasjon. Sist sesong ble 4-3-3 fortrukket i store deler av sesongen i fjor som endte med en fin fjerdeplass. Klopp har så langt denne sommeren signert to angrepsspillere, Salah fra Roma og den engelske u-21-spilleren Solanke fra Chelsea.

Liverpool starter sin pre-season neste uke, og hovedfokus er å kunne trene på fler systemer. Klopp har tidligere blitt kritisert for å kun ha en plan, en plan-a. Men dette ønsker altså tyskeren å gjøre noe med denne sommeren. Liverpools første treningskamp i sommer er mot Tranmere Rovers 12 Juli. Tranmere spiller i en divisjonen under League 2, de spilte play-off for opprykk sist sesong, men tapte finalen på Wembley. Tranmere Rovers er fra et lite sted rett utenfor Liverpool by.

«I’m not sure which way we have to play next year, there will be a few different ones. And we’ll prepare for European football also, so we need a bigger squad of course. We’ll be good. I’m looking forward to it.»

Klopp fortalte i et intervju med skysports.com at han er usikker på hvilken formasjon og taktikk de vil spille neste sesong, men at de skal øve inn noen forskjellige. Han fortalte også at de trenger en større stall når de nå skal inn i kvalifisering for Champions League.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.