Drømmer er for supporterne. (foto: liverpool, twitter)

Det var lov for Liverpool-supporterne å håpe etter, å ha nådd Champions League-finalen forrige sesong. Nå har håp gått over til tro. For Jürgen Klopp handler det om å oppfylle drømmen for den røde delen av en hel by.

Liverpool har alltid blitt regnet som en storklubb. Da er det også på tide å følge opp med å hente hjem trofeene. Det gikk nesten i Kiev forrige sesong, denne sesongen er det utsikter for at Premier League-pokalen kan låses inn i skapet på Anfield. For første gang på nesten 30 år.

Forrige gang var det Kenny Dalglish som ledet de røde til tittelen i 1990. Dette betyr at det finnes noen generasjoner Liverpool-supportere som fortsatt ikke har opplevd det Liverpool, som bestefar skryter så mye av når han drømmer seg bort under søndagsmiddagen.

Who you gonna call? (foto: liverpool, twitter)

Les: Reabiliteringen til Joe Gomez har ikke vært vellykket

På Anfield finnes det ikke drømmer når Jürgen Klopp står opp til en ny fotballdag. Da er det detaljer og steinhard jobbing som teller.

Drømme får noen andre ta seg av. (foto: liverpool, twitter)

Les: Situasjonen er snudd på hodet for Marcus Rashford

-Jeg drømmer ikke så mye. Min drøm er å være frisk og at jeg kan huske alt når jeg er 96. Jeg drømmer ikke i jobben. Jeg jobber med å være ærlig. Vår jobb er å oppfylle andres drømmer – ikke våre egne, sier Liverpool-manageren ifølge Sky Sports.

På mandag kan Liverpool øke forspranget til Manchester City. Da skal Klopp lede til seier mot West Ham. For Liverpool-manageren blir dette en helt vanlig dag på jobben.

Her er en som skal hjelpe seg selv, City og ødelegge drømmen for Liverpoo. (foto: liverpool, twitter)

Imens drømmer Liverpool-supporterne videre.

Les: Etter ti kamper ute tap beskrives Solskjær fortsatt som middelmådig