(c( Watford FC: Andrew Eleftheriou

Lenge før Eliteserien startet hadde mange eksperter tippet årets sesong til å bli trist for Sandefjord med nedrykk til OBOS-Ligaen i god tid før jul.

Første kamp var en tragedie med tap 0 – 5 på Aker Stadion med et forsvarsspill helt på grensen til apati. Vennskapskampene var ikke noe bedre, tap 3 – 0 mot Odd og tap 3 – 1 mot Strømmen som ikke engang er et av de beste lagene i OBOS-Ligaen.

Les: Lånes tilbake til gamleklubben

Sandefjord har skjønt du bare kan glemme å overleve Eliteserien hvis du lekker som en sil.

Nå skal kjerringa reises og Sandefjord kliner til med en låneavtale som viser at de mener alvor.  20 år gamle Andrew Eleftheriou hentes på lån frem til sommeren fra Premier League klubben Watford.  Årsaken til låneavtalen er den samme som alltid med unge talenter, de sendes til en dårligere klubb for de får bøtter og lass med spilletid.

Eleftheriou snakker med Sandefjords Blad

«Å spille for Sandefjord Fotball kan bli en god erfaring og god læring for meg»

Forsvarsspilleren er i utgangspunktet har fått testet godfoten i Premier League han ble satt inn mot Manchester City på tampen av forrige sesong.

Eleftheriou kan bekle både høyreback og midtstopperplass. Daglig leder i Sandefjord Per Ketil Berg forteller Sandefjords Blad at 20-åringen i disse dager er i ferd med å signere en forlengelse av avtalen sin med Watford.

«Hvis han gjør det bra hos oss, forlenger vi gjerne avtalen. Sannsynligvis ut året. Så får vi se hva som eventuelt skjer etter det, sier Daglig leder Per Ketil.

«Vi trengte noen flere vingbacker, ettersom vi kun har Joackim Olsen Solberg og Victor Demba Bindia. Det er bra vi har fått forsterket den posisjonen nå. Andrew er en rask spiller, som også innehar gode lederegenskaper. Nå får han mulighet til å vise seg fram hos oss til sommeren».

Sjekk ut oddsen