Har gjort det eksepsjonelt bra i dress også. (foto: derby, twitter)

Chelsea har rekruttert for over 2,2 milliarder i sommer og blant annet plukket inn spillere som Kai Havertz, Thiago Silva og Timo Werner. Dette betyr at Chelsea nå jobber med å kvitte seg med flere spillere som ikke er ønsket i «The New Chelsea».

Ifølge journalisten Fabrizio Romano er Michy Batshuayi på vei på lån til Crystal Palace igjen. Han melder også at Chelsea er i samtaler med AC Milan om en overgang for Tiemoué Bakayoko og at Everton har vist interesse for den kanadiske forsvarsspilleren Fikayo Tomori.

Les: Chelsea ikon Branislav Ivanovic på vei tilbake til Premier League

Les: Lampard med status på nysigneringene: én skadet, én nesten i form, én fortsatt på ferie

Andre spillere som sies å forlate Chelsea i nær fremtid er Emerson Palmieri og Davide Zappacosta. I følge Football Italia har Atalanta forhørt seg om Zappacosta og Palmieri har ihvertfall tidligere har vært knyttet til et overgang til Inter Milan.

Chelsea er ikke ferdig med å kjøpe helt enda, Rennes bekrefter samtaler med Chelsea om Edouard Mendy, 28, og keeperen skal ha uttrykt et ønske om å flytte til Chelsea

  • «Jeg forstår hans ønske, han har snakket med oss, men for øyeblikket er det ingen enighet, alle tre partier må være enige», sier Rennes-president Nicolas Holveck

Chelsea har tidligere fått et bud på 207 millioner kroner avvist, men sies å være villige til å øke til så mye som 290 millioner.

Mendy spilte 24 kamper for Rennes forrige sesong da laget ble nummer tre i Ligue 1.

Manager Frank Lampard har ingenting å skylde på hvis ikke topp fire nås denne sesongen også.

I sommer har Chelsea hentet inn Kai Havertz, Ben Chilwell, Timo Werner, Hakim Ziyech, Malang Sarr og Thiago Silva og brukt over 2,2 milliarder kroner på spillere.

Les på Engelskeklubber: Liverpool-spiller Sheyi Ojo lånes ut til Cardiff