Langt fra ferdig utlært. (foto: city, twitter)

Erling Haaland har allerede de perfekte arbeidsomgivelsene. Omgitt av noen av verdens desidert beste spillere, som hver og én er en trussel foran motstandernes mål. Dette gir Haaland nok av plass når forsvarsspillere må løpe ut og møte en fremadstormende De Bruyne, Mahrez, Foden, Silva, Grealish (rekken er lang). Medspillerne til Haaland har i tillegg en fotballforståelse og pasningfot som gir 22-åringen nok av «ferdigscorede» pasninger. I sommer kan også en av verdens beste tilretteleggere dra på seg City-drakta.

Toni Kroos har tidligere uttalt at Premier League-spillere er altfor opptatt av de største lønningene, mens titlene i Europa går til klubber fra de andre store ligaene. Den tyske spilleren lider likevel ingen nød hos Real Madrid med ukelønn på 310 000 pund (salarysport). LeoVegas: Sjekk boosted odds på 4.00 for Richarlison/Ronaldo

Som tredjebest betalt hos de regjerende mesterne i La Liga og Champions League, har Kroos en ekstrem posisjon i klubben. Kroos tilbringer VM-sluttspillet som ekspertkommentator på TV etter å ha trukket seg fra landslaget etter EM-nedturen med tap mot England i åttendelsfinalen, det sier likevel ingenting om at 32-åringen har passert toppen. LeoVegas: Sjekk boosted odds på 14.50 for Brasil – Sveits

Ancelotti har denne sesongen beskrevet Kroos som en av verdens beste sentrale midtbanespillere, og gitt tydelige signaler om at han ønsker tyskeren med seg videre. Real Madrid jobber hardt for å overtale 32-åringen til å forlenge kontrakten. Hos Manchester City er det gjort klart for 1. januar. Da gir sommerens kontraktsutløp Kroos muligheten til å forhandle med andre klubber.

LeoVegas: Sjekk ut boosted odds i VM

Ifølge spanske Sport har Man City allerede signalisert at de har et kontraktstilbud neste sommer til free agent Kroos på 230 000 pund i uka. Premier League-giganten har tydeligvis skjønt at det ikke er monsterlønn som avgjør valget til tyskeren, men hele pakken.

Tidligere engelsk landslagsspiller Paul Robinson er ikke i tvil om verdien for City å signere Kroos.

-Jeg mener Kroos kan spille på beste nivå for de neste tre, fire årene. Han er en verdensklassespiller. Det er en no-brainer for meg. Det kommer til å bli stor konkurranse om Bellingham, Kroos kan bli billigere og enklere å signere, sier Robinson til Football-Insider.

Vi digger spilleren Jude Bellingham, men å ha Toni Kroos med milimeterpasningene sine til Erling Haaland, det hadde vært råere.