Brittney Griner

Den amerikanske basketballspilleren Brittney Griner er tilbake på banen etter å ha trent seg tilbake i form. – Hun er fortsatt tynnere enn vanlig etter å ha tilbrakt tid i russisk fengsel, men hun spiser og trener godt.

Griner ble verdensberømt etter å ha blitt fengslet i Russland for å ha marihuana vape-patroner i bagasjen på Moskvas flyplass.

Vel tilbake på amerikansk jord vender Brittney Griner vender tilbake til WNBA og signerer ettårskontrakt med Phoenix Mercury.

Les: Manchester United forlenger ikke med spiss

Evig takknemlig!

Brittney Griner kunne sees smilende på de første bildene som ble lagt ut av henne på banen siden hun signerte en ettårig avtale med Phoenix Mercury. Hun er fortsatt preget etter å ha vært fengslet i Russland i 10 måneder under vanskelige forhold.

Griner ble løslatt da USA gikk med på å bytte henne mot den dømte russiske våpenhandleren Viktor Bout, også kjent som «Dødens kjøpmann», for et par måneder siden.

SISTE: Arsenal forbereder stort bud på ny skandinaver!

Griner er 32 år gammel og har ikke spilt i WNBA siden 2021-sesongen, men på den tiden hadde hun i snitt over 20 poeng og nesten 10 returer per kamp, og nådde WNBA-finalen med Mercury.

SISTE: Chelsea har kontaktet Pochettino!