Det er ikke en hvem som helst som har han endret sitt utseende fullstendig for å delta i en reklame, fotballstjernen Carlos Valderrama som er kjent for håret sitt har tenkt å tjene litt ekstra på sine gamle dager – Carlos deltok i verdensmesterskapet i 1990, 1994 og 1998, og i både 1987 og 1993 ble han kåret til årets spiller i Sør-Amerika.

Til tross for sine store fotballferdigheter har det alltid colombianske Carlos Valderrama ting dreid seg om håret hans. – Man har ikke verdens største afro uten at det snakkes om.

I forbindelse med en reklame for det colombianske spillnettstedet Codere Colombia, dukker han nå opp med en helt ny frisyre.

Les: Manchester United trekker seg ut av budkampen

Den nå 57 år gamle Valderrama har denne gangen valgt å cashe inn på sin stjernestatus, i  2013 brukte han sin evne til å fange oppmerksomhet da han i rosa i kampen mot brystkreft som søsteren hans var plaget med farget håret rosa.

Blid og rosa

Les på Popidol: «Game of Thrones whiskey» også en gigant suksess

«Min kone og døtre dør av latter når de ser meg,» sa han til El Tiempo den gangen og påpekte viktigheten av tidlig oppdagelse av kreft.

Carlos Valderrama

Før verdensmesterskapet i fjor lovet han også å fjerne alt håret på en betingelse.

«Hvis Colombia blir verdensmester så ja» sa Valderrama da på russisk tv, der han var på ekspertkommentator.

Dessverre for de som ønsket å se en skallet versjon av den hårrike fotballstjernen røk Colombia ut i 1/8-finalen mot England.

Carlos Valderrama spilte 111 landskamper for Colombia, og til tross for at han hadde representert relativt mindre europeiske klubber som franske Montpellier og spanske Valladolid i 2004, ble han valgt ut til å være blant de 125 beste levende fotballspillerne i verden.

Les: David Beckham overrasker med de første signeringene for Inter Miami