Ugurcan Cakir

Den tidligere treneren til Trabzonspor-målvakt Ugurcan Cakir har avslørt at den tyrkiske landslagsspilleren i prinsippet er klar for en overgang til Liverpool.

Cakir, som har foretatt en «klassereise» i tyrkiske klubben etter at han kom i 2013. Han har etablert seg som klubbens selvsagte førstekeeper de siste sesongene.

Les: Kan signere spiss i verdensklasse i Aubameyang deal

24-åringens «reise» har vekket oppmerksomheten til Liverpool, som angivelig kom med et bud i fjor sommer før de valgte å signere Adrian fra West Ham . – Det budet skal ha vært på 24 millioner euro.

Faktisk bekreftet Trabzonspor-president Ahmet Agaoglu senere at et nytt bud hadde kommet inn fra Jurgen Klopps lag for spilleren. – Denne gangen økt til 30 millioner euro.

I samtale med Ajannspor, har Cakirs tidligere trener, Sadi Tekelioglu, hevdet at Liverpool har vunnet kampen om å signere spilleren etter de har økt sitt bud.

«50 millioner euro kan være for mye for oss [tyrkiske klubber], men ikke for Europa,»

“Ugurcan hadde en frier forrige sesong. Da ga jeg Ugurcan en ide om å gå til et av lagene i England.

“Liverpool vil overføre Ugurcan Cakir på slutten av sesongen og Trabzonspor vil ikke si nei til Liverpools tilbud».

”Jeg møtte Ugurcan. Han fortalte at Liverpool har «tatt» ham. ”

Ugurcan Cakir blir bare bedre og bedre og vil snart være førstekeeper på et av de store lagene.

Den tyske keeperen Loris Karius skal tilbake til Liverpool når den globale pandemien går etter å ha sagt opp kontrakten sin på Besiktas.

Karius ble sendt på et to år lån til den tyrkiske siden etter de kostbare feilene hans i Champions League-finalen 2018.

Les: Fem utlånte spillere som trolig får en ubehagelig retur

Karius ‘avgang tillot Liverpool å starte et raid mot Roma for Alisson Becker som sammen med Virgil van Dijk har forvandlet forsvaret til et av verdens beste. – Nå før Becker en tøff utfordrer.