Hjem FotballEliteserien Keepertalent befinner seg plutselig i Eliteserien
Keepertalent befinner seg plutselig i Eliteserien

Keepertalent befinner seg plutselig i Eliteserien

september 30, 2017

Keepertalentet Anders Klemensson (21) har allerede trent med Odd en stund, mens han er Pors spiller. Det passet utmerket med en låneavtale nå som Odd-keeper Viljar Røsholt Myhra må gjennomføre en minisk operasjon og dermed er ute resten av sesongen.

Odd trener Dag-Eilev Fagermo oppdaget Klemenssons da de spilte mot Pors i NM, etter kampen skal Fargermo ifølge Odds hjemmesider delt ut en dose med ros: «Han er for god til å spille i Pors».

ODD trengte ny keeper og han måtte ikke dra så langt. Anders Klemensson har allerede trent med Skiens-laget en stund.

I Pors har Klemensson spilt 85 kamper for A-laget, og har solid rutine. Anders Klemensson vil starte på benken i morgendagens kamp mot Haugesund.

Myhra har fått tre kamper fra start denne sesongen, og har ellers vært mer eller mindre fast mellom stengene på Odds 2. lag i PostNord-ligaen.

Pors ligger på andreplass i Norsk Tipping-ligaen avd 3 som er, hvis jeg teller riktig nivå 4 i norsk fotball.

Samtidig som ny keeper er på plass har Odd treneren kommet med krav for at han skal fortsette:

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo vil ikke fortsette med mindre laget kan heves til et nivå som topp-seks på tabellen.

– Hvis jeg for eksempel skal fortsette her, det får vi se om jeg gjør eller ikke, så skal jeg bygge et nytt lag, sier Fagermo til Varden.

Han sier han ikke trener et lag for å bli nummer åtte, ni eller ti. – Er ikke helt sikker, men jeg tror Fargermo er klar over dagens plassering i Eliteserien – Nummer 7, en plass over det han ikke ønsker å være.

(c) Bilde: Odd.

Les også: