Ikke spesielt overraskende at Paris Saint-Germain låner ut Alphonse Areola, de har gjort det før, sist sesong var det Fulham (hvor han vant supporternes årets spiller), før det Real Madrid, før det Villarreal, før det Bastia og før det Lens. – De som nå er flinke til å telle, med dagens annonsering av utlån til West Ham blir det utlån nummer fem siden han ankom Parc des Princes som liten gutt i 2009.

Den 28 år gamle franske keeperen er ikke lenger en del av fremtiden for Paris Saint-Germain, derfor har de for første gang lagt inn en kjøpsopsjon. – Årsaken er selvsagt ankomsten av Gianluigi Donnarumma til Paris.

West Ham manager David Moyes har en stund ønsket konkurranse for deres nr. 1 -keeper, Lukasz Fabianski, og Areola skal være perfekt i så henseende.

Les: 22-åringen Declan Rice kunne aldri i verden blitt fjerdekaptein hos Real Madrid

«Premier League er en av de beste ligaene i verden, så jeg likte det veldig godt forrige sesong,» sa Areola.

«London er et flott sted å bo og jobbe også. Det var tøft for meg og for laget, men jeg likte å spille i Premier League.

«West Ham gjorde en stor sesong i fjor. Vi har en veldig god lag. Jeg så flere kamper forrige sesong, så jeg kjenner potensialet og talentet i denne troppen, så jeg kan ikke vente med å starte.»

Les: Takker Toby Alderweireld for alle minnene