Kall det hva du vil, vi er ikke her for å leke. (foto: fifa)

Ordkrigen som kommer før større oppgjør er forutsigbar. Denne gangen er det svenskene som slenger ut en bøtte med vann over bålet som har varmet England de siste ukene.

Harry Kane. Engelsk media har brukt opp all kreativitet, ordspill og photoshopping når de har løftet England og spesielt toppscoreren sin opp i skyene.

Les: «Harry Kane skremte oss»

For Sverige som skal møte England i kvartfinalen er det derfor viktig å overbevise seg om at gjengen fra balløya har prestert, men ikke mot noen som duger.

-Det er stor forskjell på hva vi og England har oppnådd. England har vel ikke møtt noe riktig topplag ennå. Vi har slått ut flere store, så jeg vet ærlig talt ikke om England har blitt testet skikkelig ennå, sier den svenske høyrebacken Emil Krafth ifølge fotbollskanalen.se.

Ikke imponert av Kane og gjengen. (foto: fifa)

Det Krafth viser til er svenskenes seire mot Holland, Italia (kvalifisering), Sør-Korea, Mexico og Sveits på vei til kvartfinale, mens de engelske kollegaene har lagt bak seg Slovakia, Slovenia og Skotland (kvalifisering), Panama, Tunisia og Columbia.

I kvartfinalen betyr alt dette så lite. Da er det ett lag som takler presset best og sender motstanderen hjem på flyet.

Vi føler oss programforpliktet til å heie på Sverige, men så var det det med England, da.

It s coming home, it s coming home…

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds