Hadde visst ikke glemt hvordan. (foto: nice, twitter)

Da Ajax sin superdanske bestemte seg for å bruke Ligue 1 som springbrett i 2019, var forventningene store. Dansken skulle ta de neste stegene opp i stjernehimmelen, coachet av legenden Patrick Vieira.

Det begynte sterkt med 11 scoringer på 23 Ligue 1-kamper. Så begynte Nice å slite, Vieira ble sendt på dør – og Dolberg gikk inn i en sesong med fotballmørke. Denne uken brøt 23-åringen endelig gjennom skydekket igjen.

Les: Chelsea har satt inn et ekstra gir i jakten på Timo Werner erstatter

På søndag dro senterforwarden til med to scoringer for Danmark i 8-0 seieren mot Moldovia, på søndag tok han med dette boost´et tilbake til Nice. To scoringer i 2-1 seieren over Nantes må ha vært helt ekstatisk for Dolberg. Da hadde ikke 23-åringen scoret siden 25. oktober 2020.

Les på F7: Bare plast igjen av glamourmodell Katie Price

Samtidig åpnet det opp for muligheten til å slippe ut noe av trykket.

-Jeg skal ikke lyve, det føles godt å score igjen. Noen ganger går alt imot deg, men i dag gikk alt godt for meg. Jeg jobber hardt hver dag for å komme tilbake, for når du ikke scorer på lenge tærer det på deg, sier dansken ifølge Bold.

Alle angrepspillere møter perioder med måltørke, men bare de tøffeste skallene transformerer motgangen til noe positivt. Vi tror Dolberg tilhører denne kategorien. Innholdet i ketchup-flaska kan igjen renne fritt.

Les: Solskjær skulle gjerne hatt Danny Welbeck i United-drakt