Anderson Silva stoppet av Uriah Hall på UFC Fight Night, vil ikke si MMA-karrieren over!

Uriah Hall og Anderson Silva knelte begge ned på matten, hode mot hode, og grep hverandres hender. Begge ble emosjonelle og viste den andre respekten etter en hardt UFC-kamp. Blod strømmet fra Silvas ansikt.

«Jeg elsker deg,» sa Hall til Silva. «Du er fortsatt en av de største.»

Hall stoppet Silva via TKO etter 1 minutt, 24 sekunder av fjerde runde lørdag i hovedkonkurransen til UFC Fight Night i Las Vegas. Hall klippte Silva, ansett som en av de største krigerne i MMA-historien, med høyre hånd og avsluttet deretter med en strøm av slag på bakken. For å komme til hektene måtte Silva holde tak i den ene foten til dommeren. Et trist syn.


Les: Klopp, Pep og Zidane jubler etter Bayern München president Herbert Hainer intervju

Kampen ble annonsert som Silvas siste kamp i UFC, og Silva sa etterpå at det var hans «siste show for UFC-fansen og UFC-familien.» På spørsmål om dette ville være hans siste MMA-kamp, ​​forpliktet han seg imidlertid ikke til at det var slutten.

«Jeg vet ikke,» sa Silva. «Først går jeg hjem og går med teamet mitt og alt. La oss se. Fordi det er vanskelig å si at det er min siste eller ikke. Dette er min luft. Dette er hva jeg gjør hele livet og med hjertet mitt. La oss gå å se.»

Etter kortet sa UFC-president Dana White til ESPNs Brett Okamoto at han synes det er på tide for Silva å «legge opp», og legger til at hvis han vil fortsette sin MMA-karriere, vil det ikke være med UFC. Silva, 45, har enda en kamp igjen på UFC-kontrakten sin og har sagt at han ville konkurrere andre steder hvis UFC ikke ville ha ham tilbake.

White sa at han og Silva hadde en avtale før lørdagens kamp ble signert om at det ville bli Silvas siste kamp. UFC-sjefen sa at han håper Silva drar hjem og familien hans snakker ham om å henge opp hanskene. White sa at han angret på at han lot Silva kjempe lørdag.

«Jeg gjorde en stor feil,» sa White. «Jeg burde ikke ha latt ham kjempe denne kampen i kveld. Men av respekt for ham – han er en legende om denne sporten, en legende om dette selskapet – jeg gjorde noe jeg ikke var enig i … Anderson Silva skulle aldri kjempe igjen. «

White sa at Hall er «en av de mest våpenskyte krigerne i UFC», og hvis Silva fortsetter å kjempe, kan det være farlig.

«Du kjemper mot noen av disse andre villmennene, [Silva vil] være i store problemer, og han vil ta en masse belastning,» sa White.

White sa at han ikke er sikker på om UFC vil frigjøre Silva fra kontrakten, men erkjente at andre kampanjer sannsynligvis vil signere Silva hvis han blir løslatt. White sa at det ville være «motbydelig» hvis en atletisk kommisjon fortsetter å tillate Silva å konkurrere.

«Jeg vil aldri la ham slåss her igjen,» sa White. «Jeg vil at han skal pensjonere seg. Jeg håper når han går hjem, forteller familien ham det samme … Han er nesten 46 år gammel. Med mindre du prøver å forsvare ditt liv eller forsvare familien din, ingen 46-åringer skulle kjempe. Periode. «

Silva var ekstremt spill i nederlag, spesielt med tanke på alderen. Første runde var de beste fansen har sett fra Silva på mange år. Han dikterte tempoet og blitzet inn med gode kombinasjoner. Silva hadde suksess i andre og tredje runde.

Faktisk var den tredje hans beste kamprunde – til slutten. Silva skadet Halls venstre øye med et raskt jab i det tredje og landet de hardere skuddene. Men rett før klokken slapp Hall Silva med høyre hånd mot øret og var nesten ferdig med skudd på bakken. Silva ble reddet av bjellen.

Kanskje var det forhåndsskygge for fjerde runde. Silva var aggressiv i den omgangen og kom frem med kombinasjoner og spark. Men Silva lot seg åpne, og Hall kapitaliserte med høyre hånd og deretter avslutningen.

«Jeg ble bare beæret over å dele det øyeblikket med ham,» sa Hall i intervjuet etter kampene.

Da de to ble krøket ned i Octagon, sa Silva til Hall: «Kos deg øyeblikket ditt i dag, OK? Tusen takk. Takk for at du gjorde dette for meg.»

Kortet fant sted foran ingen fans på UFC Apex, et sted rett over gaten fra UFCs bedriftscampus.

Hall (16-9) har vunnet tre strake og fire av sine fem siste. Jamaica-innfødte, som trener ut av Fortis MMA i Dallas, ble en gang spioneringen som potensielt den neste Silva etter et høydepunkt-spinning back kick knockout på «The Ultimate Fighter» reality show i 2013. Hall, 36, har vunnet syv av sine ni UFC-seire av KO / TKO. Hans syv UFC mellomvekt knockouts er bundet til tredje i divisjonens historie. Silva og Thiago Santos er bundet for første med åtte, ifølge forskning fra ESPN Stats & Information.

Silva (34-11, 1 NC) eier den lengste tittelregjeringen (2.457 dager) og den lengste seiersrekke (16) i UFC-historien. Den brasilianske «Spider» er også bundet for første gang med flest knockouts i UFC-historien (11). Silva eier seire over slike som Vitor Belfort, Dan Henderson, Rich Franklin (to ganger) og Chael Sonnen (to ganger). Han holdt UFC mellomvei