(c) Bilde: Ull/Kisa: Christian Aas

Jojo sesongen til Ull/Kisa er over og planleggingen av neste sesong er godt i gang. – Den skal ikke tilbringes på nederste halvdel av OBOS-Ligaen.

Revansjelyst og fotballglede har gått gjennom hodet til Ull/Kisa-kaptein Christian Aas de siste ukene. Dermed ble valget om ett år til veldig enkelt.


– Jeg har tenkt litt gjennom julen og det kribler godt i kroppen etter å fortsette å spille fotball. Da ga det seg selv for min del, sier Aas.

Med sine 2468 minutter (28 av 30 kamper fra start) i 2020 hadde han kun Stefan Hagerup foran seg på listen over de mest brukte spillerne i Ull/Kisa-stallen. Det betyr med andre ord at kroppen fortsatt fungerer, selv om han i 2021 fyller 34.


– Fotball er det morsomste jeg driver med. Jeg synes i det store og det hele at sesongen min (i fjor) ikke var god nok. Kroppen er som den var når jeg var 25, men jeg fant ikke formen i store nok deler. Jeg har lyst til å vise en full sesong i 2021, fortsetter Ull/Kisa-kapteinen.

Se videointervju med Aas på Ull/Kisa sine sider.

Han startet med jobben i Ull/Kisa-administrasjonen i fjor vår, men den skal fortsatt kombineres med fotballspill.

– Vi kribler etter å komme i gang med oppkjøring 18. januar. Så er det fullt fres for et godt 2021.