I m on my way. (c) Bilde: Real Madrid: James Rodriguez

Colombianske James Rodriguez var en av verdens mest etterspurte stjerner etter VM i 2014. – Ikke spesielt rart, han var toppscorer og ikke enda på en av de aller største klubbene. (Monaco).

Alle piler pekte oppover da han ble presentert som Galáctico rimelig rett etter VM. – Oppholdet i Real Madrid ble aldri som tenkt og de siste to sesongene har han vært lånt til Bayern München med intensjon om et utkjøp som det ikke ble skjedde.

Les: Ingen byttehandel med Leroy Sané

Colombianeren var en av fotballens mest etterspurte stjerner etter verdensmesterskapet i 2014 hvor han ble mesterskapets beste målscorer. Siden den gang har aksjene hans falt etter å ha blitt lånt fra Real Madrid til Bayern München i to sesonger – og klubben har ikke valgt å gjøre overgangen permanent.

Denne sesongen er han tilbake i Madrid, men det har bare vært fire seriekamper fra start for 28-åringen.

Les på F7: Volkswagen taper 22 milliarder i uken

I følge Marca leder Arsenal nå jakten på James Rodriguez signatur, etter at han tidligere har avvist Premier League-klubben. Årsaken er at han ville til Atletico Madrid, Napoli eller Juventus og overhodet ikke var interessert i å spille i England.

Men nå kan Rodriguez «nøye seg med» Premier League etter at alle andre dører er blitt stengt for ham. Ifølge Marca er The Gunners, som har vist stor interesse, den mest sannsynlige destinasjonen i sommer.

Les på Helsesjefen: Global mangel på kondomer