Mannen for de gode tider. (foto: arsenal, twitter)

Ifølge The Times har Arsenal gitt klarsignal for å bla opp 200 millioner pund for å signere to av de hotteste midtbanespillerne i Premier League. Dette viser at the Gunners er klar for å selge spillere og sette Champions League-inntektene den neste sesongen i arbeid. Nå lurer Arsenal seg også inn hos Manchester Citys forhandlinger.

Om halvannen måned spaserer Ilkay Gündogan ut som free agent hos City hvis partene ikke blir enige om forlengelse. Den tyske landslagsspilleren er ifølge Bild tilbudt en ettårskontrakt, mens 32-åringen krever lengre avtale.

LES: Agent bekrefter: Nagelsmann fikk tilbudet

Gündogan er av Guardiolas klare nøkkelspillere, denne sesongen har den sentrale midbanespilleren vært på banen i 47 kamper med 9 scoringer 7 assists. Da Erling Haaland ikke fikk løsnet av skudd til scoring mot Real Madrid i første semifinale, reddet Gündogan City med scoring og 1-1 på San Bernabeu.

Det er ikke uten grunn at City fortsatt ikke har fått på plass signaturen til 32-åringen. Barcelona jobber hardt for å overbevise tyskeren om å signere som free agent, ifølge Bild jobber Arsenal med det samme. Mikel Arteta og Gündogan kjenner hverandre godt fra tiden sammen hos City, vi blir ikke overrasket hvis Arteta klarer å overtale 32-åringen om å bli på balløya – og trekke til London.

LES OGSÅ: The Times: Arsenal blar opp vanvittige 200 millioner pund

Forrige sommer hentet Arteta Gabriel Jesus og Oleksandr Zinchenko, nå kan det bli den tredje City-spilleren som finner veien til Emirates. Det begynner å bli rimelig fullt på midtbanen til Arsenal, men som vi har sett hos Manchester City: For å ta titler må troppen ha god dekning i alle posisjoner.