Kylian Mbappe og Mauro Icardi

Arsenal kan få sjansen til å signere Mauro Icardi som en erstatning for Pierre-Emerick Aubameyang. – Icardi er en av de farligste spissene i verden, men forholdet hans til Inter Milan ble akutt dårlig, noe som fikk dem til å fjerne kapteinsbindet før de sendte han på lån til Paris Saint-Germain.

Han har fortsatt sin produktive resultatrekord siden han flyttet til Frankrike, men det er tvil om PSG vil signere ham permanent.

Les: Fem utlånte spillere som trolig får en ubehagelig retur

Hvis han ikke blir kjøpt av PSG, er det ekstremt usannsynlig at han vil bli integrert på nytt i Inter. Ifølge Tuttosport, kan det gi en åpning for Arsenal.

Milanos avis hevder at Inter ville tilby Icardi til Arsenal bare hvis de kunne få Pierre-Emerick Aubameyang til gjengjeld.

Den tidligere Borussia Dortmund-spissen må kanskje selges for å unngå at Arsenal mister ham uten å få betalt – en situasjon de befant seg i med Aaron Ramsey i fjor.

Manchester United og Chelsea er også interessert i å beholde ham i Premier League, selv om de vil møte konkurranse fra fastlands-Europa, der Inter Milan er den sterkeste kandidaten.

Tuttosport mener at en byttedeal mellom Aubameyang og Icardi kan skje, nettopp fordi begge klubber vil å nytte av det, og at det trolig er bra for spillerne også, men Inter hovedmål er fortsatt Liverpool målet Timo Werner, men RB Leipzig-stjernen sies å ha gitt grønt lys for en flytting til Anfield i stedet, og tvang manager Antonio Conte til å se etter alternativer.

Les: Liverpool er ute, åpner opp døra for Manchester United og Chelsea