Nok er nok.

Det er lenge siden det har svirret overgangsrykter rundt en av Premier Leagues største stjerner fra tiden på Stamford Bridge. Real Madrid-suppportere har ventet, Zidane har ventet – og belgieren har blitt eller forblitt skadet.

Men skal vi tro spanske DefensaCentral som følger Real Madrid tett, er noe i gjære. Real betalte villig 88 millioner euro i 2019 for spilleren som skulle inn og lede angrepet til nye Champions League-trofeer. Nå ble belgieren igjen satt på skadelista, denne gangen ute med muskelskade for seks-ish uker.

Les: Dzeko & Sanchez i limbo

Vi vet ikke om det er Thomas Tuchel som har styrt Chelsea inn på sporet, men den spanske avisen hevder Chelsea har begynt å sende signaler om at de gjerne henter tilbake sin største stjerne.

I situasjonen Real befinner seg hadde de sporenstreks takket ja til å hente tilbake milliarden, men Chelsea skjønner godt hvem som har de beste kortene på hånden.

Les: Hazard har nå som Prosinecki, Woodgate og Kaka fullt medlemskap i Real Madrids klubb for fordømte spillere

Ifølge DefensaCentral er Chelsea villig til å betale halvparten, rundt 44 millioner pund for den «defekte» belgieren.

Akkurat nå virker dette som en perfekt løsning for alle parter. Real får millioner de sårt trenger, Zidane får noen færre søvnløse netter på grunn av skadene til mannen han skulle bygge spillet rundt – og Chelsea får tilbake spilleren for de gode tidene.

Les: Odion Ighalo er på plass hos sin nye klubb