Skydekket bryter opp i Manchester.. (foto: united, twitter)

Ja, det blir litt vel mye fra minutt-til-minutt når vi er inne i overgangsmarkedet, men når det gjelder Frenkie de Jong vil en overgang bety mye for begge klubbene. Xavi trenger de Jong, men ikke mer enn Barcelona-presidenten trenger salgsinntektene. Manchester United strekker seg langt for å gi Erik ten Hag signalet om at det er han som styrer når det skal hentes inn de første forsterkningene til nytt regime. Spørsmålet blir om de Jong selv er med på å styre prosessen.

Påtropppende nederlandsk landslagstrener, Ronald Koeman, er opptatt av arbeidforholdene til spillerne han skal lede etter VM-sluttspillet, dialog med spillerne er en naturlig del av jobben. Ikke overraskende har den tidligere Barca-treneren tatt en prat med de Jong.

LES: Pochettino er Paris Saint-Germain manager i noen timer til

-Han er en av de spillerne som de kan kreve mye penger for. Alt jeg vet er at Frenkie gjerne vil bli i Barcelona. Det fortalte han for et par dager siden, sier Koeman i et intervju med Esport3.

Alt jeg vet er at Frenkie vil bli i Barcelona.

-Jeg vet likevel ikke om Barca vil eller er nødt til å selge de Jong, da han er en spiller som vil bringe inn mye penger, kommer det fra Koeman.

LES PÅ F7: Favorittvideospillene som nordmenn liker å spille

Okay, Koeman vet like lite som oss andre om hva det ender opp med for 25-åringen. Likevel, når de Jong senest for noen dager siden uttalte privat at han mest av alt vil spille i Barca-drakt, mener vi varsellampene bør blinke på Old Trafford. Vi har sett nok av spillere i United-drakta de siste sesongene som har hodet sitt på et helt annet sted enn i Manchester.

SE DE BESTE FRISPARKMÅLENE I PREMIER LEAGUE 2021/22:

LES: Det meste på plass, mangler bare signaturen til Dortmund-spilleren

Erik ten Hag vil ha sin midtbanedirigent, men når de Jong ikke fristes av å dra på seg United-drakta, selv med mentoren som manager, kan United gå på en skrell hvis de «tvinger gjennom» en overgang. Spesielt hvis United må ut med rundt milliarden.