Todd Boehly uten caps.

Chelsea har en haug med utfordringer som må løses til neste sesong, valget av rett mann mellom stengene har høy prioritet. Verken Kepa Arrizabalaga eller Edouard Mendy har skapt noen spesiell ro for Chelsea-forsvaret. Nå rykker en kandidat frem som kan bli et spennende valg, men som også kan få Chelsea-supporterne til å holde pusten når ballen nærmer seg egen kasse.

Gregor Kobel, Andre Onana, David Raya og Robert Sanchez er ifølge Footballtransfers alle på kandidlista til å bli neste nr. 1 hos Chelsea, ifølge den engelske journalisten Ben Jacobs har Chelsea i tillegg gjort som Tottenham og følger Jordan Pickford nøye.

LES: Independent: Tottenham har snudd seg mot Liverpool

Den engelske landslagskeeperen har stått lojalt med Everton gjennom de mange nedturene de siste sesongene, men et potensielt nedrykk er lite aktuelt for 29-åringen frem mot EM 2024.

Frank Lampard holder tøylene på Stamford Bridge og har fulgt Pickford tett på treningsfelt og i kamper som Everton-manager. Selv om Lampard trolig har lagt inn et godt ord om Pickford, har vikaren neppe innflytelse på keepervalget som skal tas sammen med påtroppende manager Pochettino.

Kanskje like greit, for det er en faktor Chelsea må ta hensyn til hvis de satser på Pickford. Ifølge Footballtransfers har ingen andre Premier League-keepere i løpet av de siste fem sesongene gjort så mange tapper som direkte har ført til scoring. Pickford har nå 13 baklengs etter egne tabber og «slår» dermed selv David de Gea.

LES OGSÅ: United-legende får tyn for kommentar om Martin Ødegaard

Vi digger Pickfords energi og spektakulære redninger, men Chelsea av alle kan ikke risikere at det blir mer fomling på streken neste sesong.