Brendan Rodgers

Hvis Leicester-supporterne skal se plasseringen sin på Premier League-tabellen, er det bare å sette i gang å scrolle nedover – til det sier stopp. Sesongen er rimelig ung, men vi har fortsatt til gode å se tegnene som forteller at resultatene vil snu i løpet av kort tid , det hjalp ikke med 6-2 tapet mot byrival Tottenham.

Du leder ikke Leicester i mange rundene til når klubben står nederst på tabellen med ett fattig poeng på de første syv kampene. Det vet Brendan Rodgers utmerket godt. Jakten på å finne manageren som kan hoppe rett inn i Premier League, er godt i gang hos klubben.

LES: United topper: Disse PL-klubbene har betalt overpris for deres spillere

Ifølge The Telegraph er Leicester-ledelsen tente på å lokke Frank vekk fra Brentford-eventyret. Dansken har skapt en skikkelig lagmaskin av en tropp med unge, mindre profilerte spiller. Forrige sesong fikk flere av de store klubbene kjenne på det – og Brentford har fortsatt etter sommeren. Erik ten Hag ble ønsket velkommen til Premier League med 4-0 tap mot Brentford i andre runde. Dette var en tropp med spillere som totalt tjener ca det samme i uka som United bruker på CR7.

Utfordringen for Leicester er at de har investert mye i Rodgers, der kontrakten fortsatt løper i tre år til. Ifølge Daily Mirror må klubben ut med mer enn 10 millioner pund for å sparke manageren. Chelsea-eierne valgte å betale store summer for først å dumpe Tuchel, så cashe ut Potter fra Brighton. The Sun hevder Leicester kan få trøbbel med både betale ut Rodgers og overbevise Brentford med pund om å slippe sin suksesstrener.

LES OGSÅ: Tidligere italiensk landslagskeeper: «Han er bedre enn Donnarumma»

Vi er tilhengere av at klubbene ikke kaster manageren ved minste motgang, men å beholde Rodgers for å spare seg for de kortsiktige økonomiske konsekvensene høres heller ikke ut som en løsning som bringer sportslige resultater til Leicester. Har ikke Rodgers tilliten, kan han heller ikke gjøre jobben.