Vet det venter noe i skyggene på Old Trafford (foto. united, twitter)

Vi husker historien i 2012. Manchester United maktet ikke å overtale Paul Pogba om å bli på Old Trafford. Fire år senere hadde Antonio Conte sørget for at United måtte ut med tidenes overgangssum for å hente spilleren sin tilbake til Manchester.

Hvordan kunne dette egentlig skje, og er historien i ferd med å gjenta seg?

Les: ESPN: Kjøper superduo til 1 milliard kroner!

Det dreier seg selvfølgelig om Angel Gomes. 19-åringen har ikke latt seg overtale til å selge sine tjenester til klubben som har løftet ham opp gjennom akademiet og så smått inn på førstelaget.

For så smått er nøkkelordene her.

Pogba forlot United på grunn av frustrasjonen med manglende spilletid. 7 kamper og ingen garanti fra klubben om at han skulle satses på, sendte midbanespilleren i armene på Antonio Conte og Juventus.

Les: Manchester Uniteds nysignering har tidenes raskeste ungdomsmål

Angel Gomes har vært i en tilsvarende situasjon som Pogba. Med både interesse fra Barcelona og Chelsea har 19-åringen ønsket seg forsikringer om at mulighetene kommer. Tre kamper fra start – alle i Europligaen – har ifølge Goal ikke gitt Gomes signalene han forventer fra Solskjær.

Kontrakten går ut 30. juni, så skal det skje noe, må det skje nu.

Aner vi en gjentagelse av Pogba-historien, denne gangen på Solskjærs vakt? Det kan i såfall bli nok en dyr lærepenge for United.

Les: Marca: Martin Ødegaard sendt til Barcelona