Steven Gerrard fra tiden som Gaffer i Premier League. (foto: villa, x)

Før, under og etter Rangers-oppholdet ble Steven Gerrard sett på som en sterk kandidat til å ta over ledelsen den dagen mester Klopp forlater Anfield. Liverpool-legenden gjorde de rette trekkene. Trener for ungdomslaget hos de røde, intens og suksessfull runde i Skottland for Glasgow Rangers, så returen til Premier League for en klubb sånn midt på treet. Det startet bra – før det kollapset i det som skulle bli Gerrards første hele sesong for Aston Villa.

Liverpool-ikonet fikk sparken på Villa Park i oktober 2022, elleve måneder etter ansettelsen. Unai Emery tok over og sørget for at Gerrards ledelsesevner ikke kom så godt ut med en sterk 7. plass i Premier League, seks fattige poeng bak Liverpool.

LES: Buffon angrer skikkelig på at han gikk glipp av 10 millioner euro – takker likevel gladelig nei til 30 millioner

Vi digger Gerrard som spiller og trener, og ventet spente på at 43-åringen skulle riste av seg nederlaget og returnere til en av de mange Premier League-klubbene som skiftet managere. Det skjedde ikke. Da Gerrard ble linket til saudiarabisk klubb avviste han dette og ga inntrykk at det ikke var aktuelt.

På mandag ble Steven Gerrard presentert som hovedtrener for nettopp en saudiarabisk klubb. For oss som venter på at Steven Gerrard skal ta over managerjobben på Anfield, ble dette veivalget en gedigen skuffelse.

Hva skjedde med planen som styrte mot Anfield, Stevie? Vi mener Gerrard nå bare kan glemme Liverpool-jobben når Klopp (kanskje) trekker seg tilbake om tre år.

LES OGSÅ: Tidligere Southampton-stjerne får sin største oppgave