Har blitt mye alenetid det siste halve året. (foto: juve, twitter)

Vi digger den ikoniske klubben, men klarer ikke helt å henge med på alt som ikke går Juventus sin vei om dagen. Økonomisk snusk, ute av Champons League, 15 poeng fratrukket i Serie A som straff, 0-2 tap mot nykommer Monza på søndag foran hjemmesupporterne. Så var det historien om Paul Pogba.

Den dyreste spilleren i Manchester Uniteds klubbhistorie ble hentet tilbake til Juventus som free agent i sommer, der jobben var klar: Styr midtbanen og vær med på å løfte Juventus tilbake til gammel storhet. Det ble med treningssamling i sommer. Pogba dro på seg en skade som har holdt franskmannen ute frem til januar. Forrige uke kom den positive meldingen fra trener Allegri.

LES: Mens Zlatan tenker hardt på å gi seg signerer 55-åring med portugisisk klubb

-Neste uke vil Pogba og Vlahovic komme tilbake, sa Allegri ifølge Sky Sports.

Klar for comeback og godt timet før torsdagens kamp mot Lazio, nok en kamp Juventus trenger å vinne.

På onsdag kom meldingen om endrede planer.

-Bortsett fra Bonucci er Pogba den eneste spilleren som ikke er til rådighet. Han har fått et problem med hoften, sier Allegri ifølge Football-Italia.

Au.

LES: Chelseas 10 villeste signeringer

-Det tar tid for Pogba, ingen kan utrette mirakler. Hans kropp trenger tilvenning. Vi må bruke ham klokt og på de rette tidspunktene når han blir fit, kommer det tørt fra Allegri.

Vi ønsker franskmannen selvfølgelig speedy recovery, i Manchester sitter det nok flere og puster lettet ut over at Pogba ikke befinner seg på deres lønningsliste.

LES OGSÅ: Ett minutt skilte Barcelona fra viktig signering