Pierre-Emile Højbjerg

Det har lenge vært klart at den danske midtbanespilleren Pierre-Emile Højbjerg ikke ønsker å forlenge kontrakten sin med Southampton som går ut om et år, noe som har kostet både han en startplass og kapteinsbindet.

Det er en pris Højbjerg absolutt er villig til å betale hvis «premien» er en fremtid i en større klubb. Spørsmålet nå er egentlig bare hvor?

Everton og Tottenham er de klare favorittene for danskenes signatur, og nå har Everton, ifølge Ekstra Bladets informasjon, åpnet anbuds krigen med et forslag i størrelsesorden 20-25 millioner. pund.

Les: Fotball, en fantastisk måte å hente tilbake penger fra rike sjeiker og kinesere

Spørsmålet er imidlertid om det beløpet imponerer ledelsen i Southampton, som har smalt en prislapp på hele 35 millioner. pund på den nå tidligere kapteinen.

Det er heller ikke til Evertons fordel av Højberg selv har mest lyst på Tottenham og at han ble ytterligere imponert etter å ha vært på besøk og hilst på Jose Mourinho. Men det gjenstår å se om London-klubbens gniene styreleder, Daniel Levy, virkelig kommer til å betale full pris for en spiller som bare har ett år igjen av kontrakten.

Derfor har Spurs håpet at Southampton vil godta høyreback Kyle Walker-Peters som en del av en mulig avtale. Han er for tiden på lån fra Tottenham til klubben fra den engelske sørkysten, men selv om han nylig har fått godt spilletid, har Southampton så langt nektet å la ham eller andre Tottenham-spillere å inngå en avtale.

Manchester City har også begynt å røre på seg og de har fett med cash.

Les: Tre dager siden trodde Barcelona de var alene i løpet om Lautaro Martinez