Kamara viser MLS hvor feil det var å forlate kontinentet. (foto: la galaxy)

Starten til Zlatan Ibrahimovic i MLS og LA Galaxy var intet mindre enn fantastisk, men så har det ikke vært så imponerende. Mens laget har gått på en rekke med tap og vært ganske uorganisert har Ola Kamara puttet inn mål i hver eneste kamp. 

Nå sist scoret Ola Kama for LA Galaxy i søndagens tap mot Dallas FC og vi kan heller ikke glemme Norges forrige privatlandskamp, mot Australia, da scoret 28-åringen hat trick. Ikke det at amerikanerne får med seg norske landskamper, men de er utrolig opptatt av statistikk.

Les: Zlatan på Jimmy Kimmel

Den utvandrende nordmannen Johannes Flø som følger MLS og amerikansk sport tett forteller at Ola Kamara til tross for at han var Columbus Crew sin beste spiller ikke fikk et navn utenfor Ohio, men at den interessen som er rundt LA Galaxy og Zlatan Ibrahimovic sin spektakulære start også hjelper den norske målmaskinen.

Som Johannes Flø skriver til oss: «Fortsetter han (les Ola Kamara) med å score mål og klubben klarer å snu den negative trenden skal du ikke se bort ifra at Ola Kamara blir større enn Zlatan Ibrahomovic i USA. Jeg merker stor forskjell i interesse for fotball iforhold til for bare et år siden».

Her følger du Ola Kamara på Twitter

Den ekstreme gleden som Kamara viser på banen og smilet han alltid har på lur gjør at han gradvis vokser i folks bevissthet. Det går ikke like raskt som sirkus og «bad boy» image til Zlatan.

Ole Kamara måtte ut av Norge for å bli anerkjent, han fikk noen få kamper for Stabæk før han meldte i 2009 meldte overgang til Strømsgodset, derfra gikk det videre til den østerrikske fotballklubben Ried hvor han spilte 0 kamper før han ble lånt ut til  1860 München og så lånt til andrelaget og så igjen lånt videre tilbake til Strømsgodset. Andre forsøk på utenlandsopphold ble til Austria Wien som etter en sesong lånte han ut til Molde. Karrièren fikk først sitt oppsving da han for to år siden ble solgt til Columbus Crew.