Rett inn på Ligue 1-nivå. (foto: rennes, twitter)

På søndag debuterte den tidligere FC Nordsjælland spilleren i Ligue 1. Det har vært litt av en sommer for 19-åringen, som har hatt både Manchester United og Ajax på døra. Valget falt på Rennes, på søndag gjorde venstevingen umiddelbart nytte for seg i debuten.

Ligue 1-sesongen ble åpnet med hjemmekamp mot Lens. Sulemana var med fra start, og trengte under kvarteret på å sende Rennes opp i ledelsen. Et løp i dybden, noen driblinger i feltet og smakk! inn via den borteste stolpen.

Les: Da Varane meldte sin ankomst fant Solskjær en perfekt løsning for Axel Tuanzebe

Gjestene svarte med scoring av Seko Fofana fem minutter senere, et 1-1 resultat som ble stående ut kampen.

Det har vært litt av en reise for tenåringen, som ble hentet til Danmark i 2020 fra Right to Dream akademiet i Ghana. Knapt landet hos FC Nordsjælland var talentfabrikken Ajax på døra, så Manchester United. Rennes kom litt senere inn i signaturjakten, men vant på oppløpet.

Les på Popidol: Lucifer Sesong 6: «All bad things must come to an end»

Den danske superligaklubben henter inn rundt 200 millioner kroner, en investering det ble skrivet sanger om på mang en danske kroer. Etter fjorten minutter i Rennes-drakt viste 19-åringen at det er potensiale for noen franske sanger fremover også.

Hyllet 19-åringen så det ristet i tribunene. (foto: rennes, twitter)

Sterk debut som United og Ajax garantert også fikk med seg.

Les: Ingen vei tilbake for Jens Petter Hauge – klar for medisinsk test i Frankfurt